Diese Kurse finden mit einem Übungsleiter statt, es wird auch die Technik trainiert. Der Schwerpunkt liegt im freien Spielen. Es wird auf 3 Feldern 5 gegen 5 gespielt. Man sollte schon ab und zu Basketball gespielt haben und die Spielregeln kennen.

Hallenschuhe, Sportkleidung

Anfänger und Fortgeschrittene (reine Fortgeschrittenenkurse werden als solche ausgewiesen)

These courses take place under the supervision of a coach who helps participants improve their technique. The majority of time is spent playing without coaching. There are three courts where games are played five against five. You should have played basketball before and be familiar with the rules.

Required equipment:
indoor shoes, sports clothing

beginners and advanced participants (courses for advanced participants only are indicated as such)

1019Freies ÜbenDi18:30-20:00Ballspielhalle ISS Erlangen12.09.-14.10.Alex Hollmann

keine Buchung