Fußball / Soccer
2012AnfängerinnenDo17:00-18:30Doppelhalle ISS Erlangen12.09.-14.10.Waltraud Buckel

keine Buchung

Fußball für Assistenten und Dozenten:
In diesen Kursen findet am Anfang des Kurses ein Einspielen und in Absprache zwischen den Teilnehmern und dem Übungsleiter ein Techniktraining statt. Im Spielbetrieb spielen mehrere Mannschaften im Wechsel 5 gegen 5.

Fußballspielbetrieb Mixed M&F:

Anfänger und Fortgeschrittene

Im Winter Hallenschuhe, im Sommer Fußballschuhe für Draußen, Sportkleidung

Assistants and Lecturers:
These courses include a warm-up at the beginning of the course and technical training led by a coach that is based on what the participants want to practice. During practice teams of five play against each other in rotation.

Football practice mixed m&f:
these courses include a warm-up at the beginning of the course and technical training led by a coach that is based on what the participants want to practice. During practice teams of five play against each other in rotation.

Required equipment:
indoor shoes in the winter, football boots for outdoors in the summer, sports clothing

beginners and advance participants

2011für Dozenten-AssistentenFr17:00-18:30B-Platz Gebbertstraße Erlangen12.09.-14.10.Johannes Friedreich, Mario Werner

keine Buchung