Boxen / Boxing

Ziel des Kurses ist es, gemeinsam intensiv an Ausdauer und Kraft zu arbeiten und den Einstieg ins Boxen zu finden oder seine Kenntnisse auszubauen. Es besteht die Möglichkeit zum Sparring, wofür Bandagen und ein Mundschutz mitgebracht werden sollten.

Sportkleidung, Springseil

Anfänger und Fortgeschrittene (reine Fortgeschrittenenkurse werden als solche ausgewiesen); Grundkondition wird erwartet

The aim of the course is to work together intensively on stamina and strength and to find an entry into boxing or to expand your knowledge. There is the possibility for sparring, for which bandages and a mouthguard should be brought along.

Required materials:
Sportswear, skipping rope

Beginners and advanced students (pure advanced courses are designated as such); basic condition is expected

1127Di17:00-18:30Gymnastikhalle Campus Regensburger Str. Nürnberg18.05.2020-25.07.2020Oleg Seifert
17/ 24,50/ 33/ 0 €

für Integra